Når man som jeg oftest går med mit kamera over skulderen, dukker emnerne op konstant.
At jeg samtidig har været så privilegeret, at gøre det
til en del af mit erhverv, har været mit store held...

Tryk ind på emnerene og se et lille udpluk af mine opgaver.

EMNER FOR MOTIVER ER UTALLIGE

 

Derfor er begrænsninger en kunst i sig selv. Mit fotoarkiv er stort - meget stort. De viste fotos under emner er derfor kun

et udpluk og vil ofte blive fornyet.

RETTIGHEDER

Alle billeder på denne hjemmeside er taget af CATfoto&design og må ikke bruges i andre sammenhænge uden forudgående aftale.

Fotos til opgaver - f.eks hjemmesider - har man som kunde købt til dette brug, men ikke til andet uden forudgående aftale. Anvendes disse fotos til f.eks. artikler eller andet, skal CATfoto altid krediteres for foto. Hvis dette ikke overholdes, vil der blive fremsendt en faktura på anvendelsen.

CATfoto&design har ophavsretten på alle billeder der tages. Ophavsret og brugsret er ikke det samme. Ophavsretten tilhører altid fotografen og kan ikke overdrages. Det kan brugsretten og vil afspejles i prisen. Mange tror at hvis de først har betalt for et fotografi er det deres. Så enkelt er det desværre ikke.

 

Alle fotografier er omfattet af loven om ophavsret. Og I følge den lov er det fotografen der altså har alle rettigheder til de billeder han/hun tager. Det betyder at alle andre - ikke engang modellen på billedet - har lov til at bruge et billede, uden at fotografen har givet tilladelse til dette.

Ophavsret til anvendte fotos fra CATfoto&design følger den til enhver tid gældende lov om ophavsret.
Det er således ikke tilladt at kopierer eller anvende fotos fra CATfoto&design uden tilladelse.

 

  • Facebook - Black Circle